Telefoni.

Vai kads vel lieto vecos podzinieku telefonus? Vai es vienigais?

Argons    4 // filmasmultenes jautājuma autora komentārs:
Tessa... Katram savi tarpi galva. Un kas tas par vardu fetiss? //

Šis zvērā labs!! :D :D Atgādināja anekdoti no tiem ´´saldajiem astoņdesmitajiem´´.

Tātad, Jānītis stundā raksta Anniņai zīmīti: Starpbrīdī nāc uz vestibilu, taisīsim minetu!
Anniņa atbild: Minets, tas ir forši, bet kas tas tāds - vestibils???

Argons      Ā, te taču par telefoniem un tālruņiem runa. :D
Pats lietoju grābstekrāna izstrādājumu, jo ir brīži, kad nepieciešams izmantot tajā pieejamās iespējas, tomēr sajūsma izpaliek. Internetam cenšos lietot datoru. ´´Podziņnieku´´ laiks ir aizgājis, kaut arī tiem bija savas priekšrocības. Piemēram, ar 5110nokiju bija parocīgi aliņus taisīt vaļā... SiemensC55 - maziņš un tai pat laikā ļoti parocīgs un neganti skaļš. Bija pat tāds sakāmais tolaik: mobilais telefons ir lieta, ar kuru vīrieši sacenšas, un uzvar tas, kuram ir mazāks...

AivarsN  3 2 Savādi, ka daži turpina salīdzināt mūsdienu tehnikas sasniegumus ar 80-jiem un labklājības līmeni ar pēckara gadiem. Ja žīdu mafija nebūtu demontējusi sociālisma iekārtu un tā pastāvētu vēl tagad, vai tad tiešām pa šo laiku nekas nebūtu mainījies? Pirmkārt jau iedzīvotāju skaits būtu nevis uz pusi samazinājies, bet palielinājies. Visiem būtu nodrošināts darbs un sociālās garantijas. Tehnoloģijas, ja kopš 70-jiem netiktu bremzētas, tad ne ar ko būtiski neatšķirtos no pielūgtajiem kapitālistiem, kuri visticamāk tagad būtu iekūlušies totālā krīzē, no kuras vienīgā reālā izeja būtu, pāriet uz sociālismu. Ja rietumiem nebūtu izdevies sagrābt milzīgo bijušo socvalstu tirgu, dabas un darbaspēka resursus, tad tur tagad būtu pilnīgs krahs. Tieši tāpēc žīdi nežēloja ne spēkus, ne naudu, lai demontētu sociālismu, tāpat kā savulaik paši to bija noorganizējuši. Tagad arī bijušo socvalstu resursi ir izsmelti un kapitālisms vairs ilgāk pastāvēt nevar. Tieši tāpēc kovidafēras, zaļās afēras un kara spēļu aizsegā, tiek veidota pāreja uz vienotas totālas kontroles un diktatūras ieviešanu visā pasaulē, jeb elektronisko verdzības iekārtu. Tā ka, priecāties par kapitālisma labumiem, ilgi vairs nesanāks. Vai nu visas pasaules tautas apvienosies un aizsūtīs žīdus uz elli, vai arī kļūs par viņu beztiesiskiem vergiem. Cita varianta vienkārši nav.

Jason    3 AivarN, pastāsti lūdzu, kā tas nākas, ka žīdu mafija pie tā visa tomēr ir pieļāvusi pāreju no saburzītām avīzēm uz visai mīkstu un ērtu tualetes papīru?

AivarsN  3 1 Toreiz avīzes arī bija pietiekami mīkstas un ērtas, nevis kā tagad, pat plīti grūti iekurināt. Sociālismā ražoja tikai nepieciešamas lietas, jo pēc strauja ražošanas kāpinājuma, nebija nekādas nepieciešamības. Ja būtu saglabājusies Staļina izveidotā sistēma, tad attīstoties tehnoloģijām, pakāpeniski varētu samazināt darba stundu un pat darba dienu skaitu, lai cilvēki varētu veltīt vairāk laika ģimenei, kultūrai, vispusīgai izglītībai. Tāpēc ka sociālismā netiek pieļauta augļošana un naudas noslāņošanās, tā visa iet apritē. Cik preču saražo, tik nopērk. Jo zemāka pašizmaksa veidojas ražošanu mehanizējot, jo lētāk tās tiek pārdotas veikalos. Nekādas inflācijas, ne krīzes. Tieši augļošana un pārmērīgs uzcenojums precēm un pakalpojumiem, agrāk iznīcināja visas varenās impērijas, bet tagad jau piebeidz visu pasauli. Tikai tāpēc bezjēdzīgi tiek kāpināta ražošana, ražojot arvien nekvalitatīvākas preces, lai ātrāk būtu jāpērk jaunas, jo savādāk strādnieki nespētu izdzīvot. Visas pasaules naudu piesavinājies neliels žīdu grupējums, bet pārējiem pasaules iedzīvotājiem tāpēc tās nepietiek. Arī drukāt bezgalīgi naudu bez jebkāda seguma nevar, jo līdz ar to zūd tās vērtība. Tikai tāpēc notiek verdzības iekārtas ieviešana, jo cilvēki vairs nevar izdzīvot. Vairāk kā puse planētas iedzīvotāju ir spiesti badoties un ne jau tāpēc ka nebūtu pārtikas, bet tikai tāpēc, ka daži nelieši pievākuši visu naudu.

Salss  1 8 Aivar, ir kāds brīdis kad atlaiž, vai tu arī seksa laikā, ja tāds tev ir, mēģini partnerei stāstīt par žīdu sazvērestību?

Salss      kāpēc tu man to stāsti?

Aina_Ko    1 Katram savi uzskati škiet vispareizākie. Mums laukos ir kāda ģimene, kurā uz visu ģimeni viens mobilais pogu telefons, kurš stāv kā stacionārais un nekad netiek ņemts līdzi. Ne sieva uz darbu ejot , ne vīrs uz pilsētu braucot, ne dēls
kopīgajā saimniecibā strādājot. Viņi ir pārliecināti, ka tā darīt ir vispareizāk.

elsa    1 Autor, neiet runa kur tu dzīvo, bet kā tu dzīvo. Man arī laukos ir sausā tualete, bet :
1. šobrīd avīze ir dārgāka par tualetes papīru;
2. es tomēr dodu priekšroku slaucīt pakaļu ar izstrādājumu, kas tam ir paredzēts.
Viss ir tavā attieksmē pret sevi un pret dzīvi. Ja apmierina dzīve pagājušajā gadsimtā un sajūtas neprasa izaugsmi, tad tā turpini. Bet dzīve ir daudz interesantāka , ja dzīvei ir daudz mērķu, ko sasniegt. Tev derētu to pamēģināt. Varbūt izdodas.

Dardedze  1 1 Laime nav materiālajā situētībā, bet tajā, vai tavā mājā ir viesi. Vai tavs brālis/māsa nāk uz tavu dzimeni.

nemeloju      Vaukskis būs nepareizi sapratis. Runa ir par tiem grūtgalvīšiem, kuri patoloģiski meklē jebkādu attaisnojumu, lai tikai nerunātu latviski.
Starp citu, kāds ķeļefonists varētu parādīt, kur viņa ķeļefonā ir vārds "telefons".

inge      Man vairs nav telefona,jau kadus 4 menesus.

AivarsN  2 1 14.30 Ar savējiem es gandrīz nekad par noziedzniekiem un viņu izdarībām nerunāju. Cilvēkiem, ar kuriem kontaktējos, tas viss tāpat jau ir zināms un tāpēc var parunāt par patīkamākām lietām. Taču kaitināt Joskes un viņu pielīdējus interneta vietnēs, ir patīkami un lietderīgi cilvēces kopējai lietai. Ja kaut vai dažiem cilvēkiem mani komentāri liks aizdomāties un atvērt acis, tad šeit patērētais laiks nebūs gluži zemē nomests.
Runājot par izaugsmi, tad šobrīd vienīgais izaugsmes veids ir atmaskot un cīnīties pret okupācijas režīmu, līdz cilvēces pilnīgai uzvarai pār sociālajiem parazītiem. Kultūru viņi jau ir iznīcinājuši, bet pelnīt pēc iespējas vairāk naudas, lai nopirktu vēl kādu nevajadzīgu krāmu, vai notriekt trulās izklaides vietās, tā vēl vairāk atbalstot noziedznieku režīmu, pilnīgi noteikti nav saprātīga rīcība, kur nu vēl izaugsme.

elsa  1 2 AivarsN, cilvēces kopīgās interesēs būtu tevi un tavus domu biedrus spundēt istabās bez neta un kliņķa, jo jūs sējat tādu demagoģiju, par ko senos laikos karināja bez brīdināšanas . Ja tu un tev līdzīgie iedomājas, ka spēj kādu kaitināt , tad jūs smagi maldieties. Mēs uzjums skatamies ar nožēlu, cik kropla var būt atsevišķu individu domāšana.

Dardedze    2 Bet man patīk daļa no AivaraN domugraudiem, jo ......vārdus man no mutes izņem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu