Telefoni.

Vai kads vel lieto vecos podzinieku telefonus? Vai es vienigais?

dabasmiilis  1 2 Aivars te ir viens no retajiem sakarīgajiem, ko ir vērts klausīties.

Vaukskis      filmasmultenes, laikam tomēr esi visai turīgs, ja vari atļauties dienas laikrakstu(s) lasīt. Nezinu nevienu, kurš tos vēl lasa! Starp citu, 80. gados arī pastāvēja un varēja dabūt tualetes papīru rullīšos, tiesa, nebija lielo iepakojumu, bet tomēr avīžu papīrs nebija vienīgā izeja.. .

AivarN, laikam kaut kādas citas avīzes lasi.. . Piemēram, es nejūtu atšķirību avīžu papīrā par sliktu mūsdienu avīzēm. Formāts ir kļuvis parocīgāks nekā agrāk. Ugunskuru var normāli aizdegt, kaut gan ļoooooooti reti to daru ar mūsdienu avīzēm. Varbūt jauc tās ar veikalu akciju avīzēm, kādu tolaik, tajos jaunības gados, kad viss bija foršāk, nebija?

Kurbads      Podziņu telefoni ir vēsture, kādam baigā nostaļģija..vēl paņem kaste telefonu ar antenu,tad vispār visiem žoklis atkritīs..)))

AivarsN      Pilnīgi piekrītu autora pēdējiem komentāriem. Cilvēks, kurš pieradis dzīvot lauku klusumā, saskaņā ar dabu, vienkārši nespētu iejusties pilsētas burzmā, troksnī, piesārņotajā vidē. Un pēdējais arguments, ka pilsētā var baudīt kultūru, arī vairs nestrādā. Pirmkārt nav jau vairs tāda līmeņa kultūras, kuru būtu vērts baudīt, bet otrkārt, pat nesapņojiet, ka pilsētniekiem tiks atdota agrākā brīvība! Ne tāpēc sociālie parazīti tā pūlējās ar kovidšova organizēšanu, lai atņemtu cilvēkiem brīvību un tiesības, bet pēc tam to vienkārši atdotu atpakaļ. Aitiņas aplokā un durtiņas ciet. Vai tūlīt kaus, vai vispirms nocirps pa pliko, tad jau drīz redzēs. Pilsētas jau sākotnēji tika veidotas kā cilvēku pakļaušanas un utilizēšanas vietas. Ne velti pusi Latvijas iedzīvotāju sadzina Rīgā.

Vaukskis      AivarN, varbūt kādus sadzina Rīgā- piemēram, okupants, taču no laukiem ļoti daudzi paši labprāt pārcēlušies uz dzīvi Rīgā, jo tur vairāk iespēju, interesantāk. Runa ir par jaunākā un vidējā gada gājuma cilvēkiem. Pilsētu priekšrocība, kas nebūt nav mazsvarīgs arguments, ir tuvums medicīnas iestādījumiem, kas ir ļoti būtiski īpaši vecākā gadagājuma ļaudīm. Citiem vārdiem sakot, nepieciešamības gadījumā var aizraut uz slimnīcu itin ātri, jo ir reizes, kad katra minūte, pat sekundes, ir no svara.

filmasmultenes, gribēju iebilst pret to, ka ekskursijas uz ārzemēm, kas ir dārgas, ir par neko un tik no svara tas, ka kaut ko interesantu taustāmu mantu nopirkt. Redz, Tev būtiski pilsētā sapirkties, taču citi ir ar mieru atteikties no kaut kādām interesantām lietām, toties naudu iztērēt reālas pieredzes bagāžas uzkrāšanai- aizbrauc un apskatās svām acīm, kā citur izskatās, redz citādus dzīves apstākļus. Tās interesantās nopirktās lietas izbeigsies, pārstās darboties, bet atmiņas par ārvalstu ceļojumiem paliks dzīvei atvēlēto laiku.
Man ir radies iespaids, ka laukos, kas attiecas uz pirmās nepieciešamības precēm, dzīvot dzīvoklī ir pat dārgāk- viens veikals n-to kilometru rādiusā, izvēles iespēju nav un cenas līdz ar to oi-oi-oi.. . Bez sava transporta līdzekļa tur ļoti ierobežotas iespējas.

AivarsN  1 1 Un kāpēc tad Joskes radīja tādus apstākļus, lai cilvēki būtu spiesti pārcelties uz dzīvi pilsētās? Īsts laucinieks lieliski zina, ka ar maizes riecienu lopiņus vieglāk dabūt uz kautuvi, nekā ar pātagu. Par iespējām vari aizmirst. Tur nav un arī nebūs vairs nekā tāda, kas normālu cilvēku varētu interesēt. Lauciniekam apsargs nestāv klāt un neprasa uzlikt uzpurni. Reizi nedēļā uz brīdi veikalā uzlikt, vēl var pieciest. Tūlīt rīkos golodomoru, veikalos ne vienmēr varēs visu dabūt un pārtikai būs stingras kvotas, cik katrs drīkstēs patērēt. Lauciniekiem pagaidām vēl neaizliedz pašiem sev pārtiku izaudzēt, lai gan no tiem fašistiem vēl visu ko var sagaidīt.
Ceļojumi, kad tik ne tā! Tie būs tikai augstākās elites privilēģijas. Vergiem neļaus pa pasauli vazāties. Ja neesi no kādas ebreju elitārās kastas, tad turpmākā dzīve pilnīgā pakaļā. Es biju iedomājies, ka vakcinācijas un lielās afēras atbalstītāji, sava saulveža Švāba grāmatas jau būs no galvas iemācījušies. Tur taču visa jūsu ,,gaišā" nākotne, kā arī tās ieviešanas scenārijs aprakstīts līdz vissīkākajām detaļām.

Vaukskis      filmasmultenes, tad varbūt vajag teikt, ka braucieni uz ārzemēm ir garām Tev, jo, piemēram, citiem garām ir krāt filmu un audio ierakstus, pietiek, ja vienreiz kaut kādā veidā noskatās/noklausās un viss, jo īpaši neaizrauj vai pietiek ar to, ko televīzijas atkārtoti parāda. Katram savs! Tie ļaudis saka, ka viņiem tā būtu lieki iztērēta nauda par ierakstiem uzglabātiem fiziskā veidā, kas turklāt arī kaut kādu vietu dzīves telpā aizņem un no tiem putekļus jānotrauc.. . Toties ziņkārības dēļ atklāt, kas tur "aiz stūra" atrodas un ko var redzēt, dabūt, neatsakās.


AivarN, tā ir tava interpretācija. Pats pūt, pats dedz! Iznākums no tā nemainās, ja masku velc šā vai tā- ir fizisks apsardze klātesoša vai nav.. .

AivarsN  1   Ir milzīga starpība, vai masku uzliek reizi nedēļā veikalā, bet pārējā laikā dzīvo parastu mierīgu dzīvi, itkā tāda kovidterora nemaz nebūtu, vai pilsētā nebeidzamā stresā tūri masku pie rokas, tieši tāpat kā degunā karināmo zvaniņu savas padevības izrādīšanai vecajā filmā ,,Kindzadza". Tik ļoti aktuāla šobrīd. Švāba murgi var piepildīties tikai tad, ja pakļavigais pūlis tos pieņems. Taču atmoda pasaulē notiek tik strauji, ka vecie parazīti ar saviem plāniem, labākajā gadījumā varēs iet uz poda.

LaskovijMerzavec    1 AivarsN … pilsētā maska ir tikai iepirkšanās centros un transportā. Nekada terora nav!!!

Kadas problemas??

AivarsN  1   Nav terora? Cilvēki sen vairs nevar pulcēties, bet veseliem cilvēkiem neļauj strādāt. Ierobežojumi un vakcinācija pērn palielināja kopējo mirstību par 6000. Kāda hrena pēc tie uzpurņi, ja slimo un mirst arvien vairāk? Tūlīt pilnīgu kontroli pār visu ieviesīs, cenas uz kara rēķina kosmosā. Kas vēl ir cilvēkiem jāizdara un jāatņem, lai parādītos kādas veselā saprāta pazīmes?

LaskovijMerzavec    1 Kam neljauj pulcēties? Kam neljauj stradāt???

Divaini dzirdēt argumentus par mirstību no cilvēka, ka sludināja ka visi vakcinētie apmirs!

Tb divos gados nomirs vismaz 500 000 latvijas iedzivotaji! Un masu kapi jau esot sarakti!!!

KUR IR???

AivarsN      Pulcēties drīkst tikai lai atbalstītu Ukrainu un pediņu praidos. Protestēt pret valdības genocīdu un pat dziesmu svētkos, nav atļauts.
Pēc vakcīnu izgudrotāja un vairāku citu pasaules līmeņa zinātnieku teiktā, vakcinētie nomirs 2-4, maksimums 5 gadu laikā. Cik cilvēku ir Latvijā, kuri vakcinēti vismaz pirms 2 gadiem? Un ne jau tie slepkavas var zināt, cik izturīgs pret indēm var izrādīties cilvēka ķermenis. Dažs nokrīt bez dzīvības tūlīt pēc vakcīnas saņemšanas, cits dažu nedēļu laikā. Taču augsti evolucionējušās dvēseles spēj sašķelt un neitralizēt savā ķermenī praktiski jebkuras indes. Pētījumi jau vēl turpinās. Tikai 2023, gadā farmas kompānijas sola vismaz kaut kādu skaidrību par šo injekciju iedarbību uz cilvēku ķermeņiem. Kāpēc 2020. gadā, kad plosījās ,,briesmīgais" vīruss, bet nebija ne vakcīnu, ne arī izstrādājusies dabīgā imunitāte, kopējā mirstība saglabājās iepriekšējo gadu novērtējumu robežās, bet 2021.gadā, kad lielākā daļa vakcinēti un vēl tik daudz pārslimojušo, kopējā mirstība Latvijā pēkšņi palielinājās? Valstīs kur vairāk vakcinēto, tā augusi vēl straujāk. Cik tad cilvēkiem, pavisam jauniem vēl ir jāmirst, lai arī varas mafijas nozombētie ieslēgtu smadzenes? Protams, ja paši strādā mafijas labā un saņem lielu algu, tad jau nav ko brīnīties, ja dažiem ir nospļauties uz saviem mirušajiem tautiešiem. Nu un ja tie vēl nemaz nav tautieši, bet tiek uztverti kā dzīvniekiem līdzīgi goji, tad visi jautājumi lieki.

Lexx      Nu ,lai ar temats vecs tomēr pat šodien vēl man ir vecais labais telefons ar ripu griežamiem numuriem..normali..tikai grūtāk iziet internetā un ierubīt GPS 2024-01-21 14:53

emptiness22      Jā, pagaidām joka pēc lietoju Nokia 113, ražots 2012. gadā. Starp citu, pašlaik arī šo atbildi rakstu no šī tālruņa, izmantojot Opera Mini 8. 2024-04-15 05:02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu