Telefons slēdzas ārā...

Kaut baterijā 30 un vairāk %. Daudzi saka, ka jāmaina telefons, bet mani besī bieži mainīt telefonus. Vai tad tiešām neražo tādus ko var lietot kamēr pašam apnīk?!!

Svece    1 Kārlis Marks pēdējo sējumu ""Kapitāls" sarakstīja 1894 gadā. Nekas jau principā nav mainījies kopš tā laika . Ja tas skaitās AivaramN nesen- cik tad viņš ir patiesībā vecs ?

AivarsN  2 1 Preces ar īsu kalpošanas laiku masveidā sāka ražot tikai šajā gadsimtā,bet pagājušā gadsimta pirmajā pusē gandrīz visas preces varēja iegādāties tieši no ražotāja,tāpēc tas bija ļoti ieinteresēts ražot pēc iespējas kvalitatīvāk. Visas problēmas sākās ar globālismu,kad starptautiskā mafija pārņēma varu pasaulē,padarot valstu valdības par saviem vasaļiem. Tā ļoti operatīvi pārņēma savā kontrolē arī Latviju,ar dempinga cenām iznīcinot vietējo ražošanu un iedzenot parādu jūgā. Pēc tāda paša scenārija tika pakļautas daudzas pasaules valstis,tikai ar Islandi mazliet misējās,jo tā izrādīja pretestību. Rezultātā preču kvalitāte arvien pazeminās,pārtika kļūst arvien nebaudāmāka,gaiss,zeme,ūdens arvien toksiskāki. Tā zaļo kustība strādā pretējā virzienā. Aicinot nevalkāt dzīvnieku ādas apģērbus,tiek atbalstīta jaunu mākslīgo ādu ražotņu atvēršana,kuras pastiprināti indēs planētu.

raudinja      mirdziņa..tādi ir telefoni,,,
ir kas strāda normali,,ārā pats no sevis nesledzas...un ta varbūt pat nav baterijas vaina..
man ari ta bija,,tel,nokalpoja 2 gadus,,un sakās problēmas,,pats no sevis restartējās,,vai vienkārši izlsēdzās..
ļāvu telefonam atpūtu,,nedēļu ..divas nedēļas,,nu jau kādu mēnesi strādā un neniikojas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu