LMT vai BITE - cūcības augstākais punkts!

Nedēļu atpakaļ pārgājām ar draugiem uz BITI. Vakar bija jāaktivizē Bites karte. Man līdz šim bija LMT pieslēgums un viņu veikalā pirkts telefons. Bite teica, ka o.k., no rita ieliksit karti un viss čikiniekā.
Lieku karti - nekā. Zvanu no drauga telefona uz Biti un saņemu atbildi " jusu telefons neder mūsu pieslēgumam, jums jāpērk mūsu telefons". Kad sledzām līgumu meitene izstāstīja visu, bet par šo neteica ne vārda.
Draugam bija cita pieslēguma telefons, tas tagad ar Bites karti darbojas lieliski.

Kā kas tāds var notikt?
Kā Bite var nebrīdinat pirms līguma slēgšanas klientu par ko tādu?
Ko darīt ar jaunu nederīgu LMT telefonu, kurā arī nevieni pakalpojumi vairs nav pieejami?
Kā ātri aktivizēt Bites karti ar iepriekšējo numuru, draugs veiksmīgi pieslēdzies Bitei un arī citi rādītāji mani apmierina BITES tīklā?
Varbūt kādam līdzīga pieredze. Ko jūs darījāt?

Kā, lai atbrīvojas ātri no LMT lāsta telefonam, jo rindas kartībā jāgaida atbilde no telefona ražotāja Samsung. Domāju gadi divi:(

carluccio  2   nu un kāpēc tad LMT būtu vainīgs? pie kā? pie tā, ka jūs gribat apjāt LMT?
jūs iegādājoties telefonu kas piesaistīts LMT sim kartei esat parakstījuši attiecīgu līgumu, kurā atrunāts, ak konkrēto telefonu varēsiet lietot tikai LMT tīklā. Ja arī nebija nekāda līguma, jūs kad telefonu iegādājāties tikāt informēti, ka tas paredzēts lietošanai LMT tīklā un veicot apmaksu piekritāt šim noteikumam. tad ko vēl jūs gribat? No LMT puses viss ir korekti. Būtībā, tas ko jūs tur mēģināt tagad darīt ir cūcības augstākais punkts.

wolands    1 Carluccio - nekad neesmu dzirdejis par līgumiem, ko slēdz pērkot telefonu par PILNU CENU.
Es uzbrauktu LMT. Protams, garantijas vairs nav, bet viņi ir pārdevuši Tev bojātu preci. Es ietu uz LMT un taisītu haju - ja tur nav kādi citi iemesli, domāju viņi visu relatīvi nesāpīgi atrisinātu. Par sūtīšanu uz Samsung izklausās fufla - atbloķēšana netiek veikta rūpnīcās. Bite gan šajā gadījumā ir nipričom, IMHO.

normiss  1   man ir LMT mazcenas. liek kādu karti grib,visas iet. tā,ka nepļūtat te,ka neiet

Ronija      Tikko bija tieši tāda situācija. Vīrs aizgāja uz LMT un lūdza atbloķēt (pēc 2 gadu līguma). Viņi kaut ko mēģināja iebilst, ka tas līgumā nav paredzēts. Tad vīrs teica, ka neesot lūdzis pērkot nobloķēt. Nedēļu telefonu noturēja, jo uzreiz nevarot kaut kādu kodu ievadīt, tomēr nācās atbloķēt.:) Tiesa, tas bija Eriksons.Par velti.:)

saulespuke1970      Piekrītu Normim.... man tieši tāpat, pat pieņem ārzemju kartes, tiko 3nedēlas paviesojos Spānija, nebija problēmu

managers      Viss ir gaužām vienkārši. Ja telefons ir pirkts pie LMT dīleriem (Trodeks, Dual, utt.), tas pirkts par pilnu samaksu un par to nav parādu, bet ieliekot cita operātora sim karti, tas nedarbojas, tad jāgriežas LMT, vai pie tiem pašiem dīleriem, kur tas ir pirkts. Ja tālrunis ir nobloķēts, tad viņiem tas ir jāatkodē. Pašam gan ir bijis arī tāds variants, ka izsniedz jaunā parauga sim karti, un telefons to vienkārši neuztur. Starp citu, telefons bija apmēram trīs gadus vecs.

afrodit14      31 gads un šitāds dīvains jautājums...ja tel.pirkts par pilnu maksu uzreiz,nevis uz nomaksu-tad jāgriežas veikalā,kur pirki(LMT NETIRGO tel.,bet gan Dual,Trodeks un citi meitas uzņēmumi.Pēc likuma nevar piesaistīt pie noteikta tīkla,ja skaidrā naudā pirkts.Ja nu tomēr negribas krāmēties-jebkurā remontdarbnīcā atbloķēs pa nelielām naudām.
P.S.visvairāk man "patīk" austrumu gudrie,kas citus(šajā gadījumā Bites meiteni)vaino savā stulbumā.
Bitē nestrādāju-esmu masu mēdiju darbone.

afrodit14  1 1 Un vēl kas-es regulāri agrāk pirku LMT mazcenas mobilos.Liku gan Omitel,gan Tele2 kartes-visas darbojās.Ja ir pelēkā viela-tālāk domā pati.Ja nav-tāpat nekas nelīdzēs.
Vispar jau mani fascinē klaidoņi...te Tele2,te ZZ,te LMT,te Bite....ko var klīst no viena pie otra....

lauda      iespeejams ka ar 10 Ls buus par maz,jo man bija liidziiga situaacija un atblokjeeshana izmaksaaja 30 Ls :( 2011-04-03

a2uc      A varbūt problēma nav telefonā`, bet kartē. Mēģināji to ielikt drauga telefonā kurš iet Bites tīklā? 2011-07-03

prusacins      atbloķē telefonu un viss! 2011-11-08

annucis1      Pilnīgas muļķības. Man ir BITE un ieliku normālā telefonā un viss iet. Cits jautājums, ja Tev bija subsidētais telefons, respektīvi telefons, kas piesaistīts konkrētam operātoram, tad pilnīgi loģiski, ka tas telefons ies tikai konkrētā tīklā. Tātad, kur brēka? 2011-11-25

galmadaama      Ja Tavs aparāts ir SIM lokots LMT tīklā, tad nāc uz LMT un bloķē vaļā. Tas aizņems pāris minūtes. Tas ir bez maksas. Kādreiz tie telefoni tika bloķēti, bet tagad tos nebloķē vairs.
Bite gan baigie žuļiki, mēģina Tev iesmērēt savu trubu :)
2012-01-14

Mobb_D      Vēl var gadīties ,ka MobTel ir 2G, bet karte 3G, kura tai aparātā neiet.
Pamēģini to jauno BITE karti ielikt kādos citos aparātos.
Tas nebūtu normāli, ka BITE SIM-karti nevar ielikt jebkurā atbilstošā,nepiesietā aparātā !
2012-12-07

JustRozis    1 Kur galva, ka iet no LMT uz biti? Mēs nesen netikām no bites vaļā..sērga kaut kāda... LMT normāls ģimenes tarifs uz diviem tel brīvība+neatkarība= 30eur.. un attieksme un zina un serviss :) 2018-08-08

Lince15      Ta dara dažas kompanijas, kas uzliek bloku telefonam. Patiesība tā ir nesankcinēta iejaukšanās telefona aparātā. Man bija līdzīgs gadījums, pirku telefonu pie vienas no pirmajā kompanijām. Neatminu kā sauc, bija kaut kādi dēli. Bet telefons darbojās visos tīklos. Sanāca tā ka man nobira jauns telefons, un atcerejos ka man ir vecais, tas pats ko pirku pie tiem dēliem.
Bet sava stulbuma pēc biju uzlicis paroli un protams jau aizmirsu to. Nebija vajadzības atminēties, jo uz konkreto čipu telefons reaģēja, bet uz jauna jau prasa paroli.
Tad aiznesu uz tele servisu lai atbloķē. Liekas ka paprasīja 10 latus. Viss notika kā prasīts, bet ups, viņi bez manas atļaujas tam uzliek bloku. Tieši ta kā rakstat. Par to gan uzzinaju ka nācās uz mirkli ielikt Bites čipu. Mans protests nekādu labumu nedeva. Bet mierinājums tāds ka to telefonu jau vairs nelietoju, jo modelis sens Nokia 3210.
Man tagad klusa cerība kad pēc vēlēšanā šo patvaļu aizliegs operatoriem. Cik saprotu ka viņi tā dara, lai nomaksā ņemtie telefoni neaizmūk pie citiem operatoriem.
Bet arī tad kompanijai ir jabrīdina par to un jāgarantē, ka pēc izmaksātā parāda garantē bloku noņemt uz kompānijas rēķina.
Tapēc neperkat telefonus par pilnu maksu pie operatoriem, bet ņemat uz kredītu.
Atbloķēt to jūsu telefonu var, vienīgi jāatrod normāls meistars, jo visi tie kantori Rīgā kur sola saremontēt telefonus ir pagrīdes bedres. Tie speciālisti pēdiņās nejēdz apselūti neko saremontēt. Ar tadiem panākumiem var telefonu dot remontēt Karlesonam no Lingrenas stastiņa, kam mājiņā uz jumta ir tūkstots tādu telefonu.
2018-08-16

Lince15      JustRozis 30 eiro mēnesī ir baigi sālīti. Tele piedāvā 6 eiro, bez interneta. Ja telefons neuztur to, tad nav jau jāga turēt pieslegumu ar internetu.
Kas attiecas uz Biti, tad viņi ir laipni klatienē, bet rēķinu sūta braķi. Biju 2 menešus Bites klients ar 5 + eiro tarifu. Un es to kompaniju pasūtīju. Tapēc ka šie bija uzlikuši limitu 7 eiro, varbūt to teica man ka līgumu slēdzu, bet neatceros. Vienas puses labi jo maksas numiri neapzags daudz. Bet aizgaju jo rēķinu nevarēju izdrukāt ar svītras kodu, viņiem visu laiku tur kas nedarbojās. Biju spiests iet to gaisa gabalu lai šie izprintē jo klātienē apmaksu neņem. Protams maksāt no datora ar pārskaitījumu var, bet negribu ka visi zin konta numuru un kādu banku lietoju. Un arī jautajumi līdz maksāšanas brīdim ir jaatbild, kamēr vispār kas notiek. Cik zinu visi operatori lmt, Tele2 par pakalpojumu apmaksu ņem klātienē ar. Tele gan 0.90 centus noprasa. Toties bite pasūta trīs mājas tālāk. Tada šiem ir stratēģija :D
Un kas ir mazcenas telefons?
Tie ir lētā gala aparātiņi kam ir tikai zavnu un sms funkcijas. Ja telefons ir tuvu 100 eiro būs arī kamera. Bet nekādi sponsori tur nav iejaukti, tādēļ arī cena maza. Un vispār visas tās kosmiskās cenas telefoniem ir uzpūstas. Gan puskostie āboli un Samsungi ir ar uzpūstu cenu. Visi tie plānie telefoni ir radīti vienreizējai lietošanai. Tos štancē kā cepumus, bet gala cena ir kosmiska. Vienīgi tas aparāts nav tā vērts. Kabata ielikt nav ērti izmēra un svara dēļ. Bateriju lai nomainītu vajag īpašus palīg rīkus sūcekli, un plāksnītes jo vaciņs uz gēla līmi uzlikts, tas tam lai gar malām ūdens netiek iekšā. Ja sasitīsi ekrāna plastikas virsmu, būs baiga oņemšanās lai to nomainītu. Un katram jaunam modelim ir kāda izmaiņa lai no vecākā modeļa nevar ielikt kādas daļas.
2018-08-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu