Tele2 Meteorīts

Kaut kad nākamnedēļ iešu skaidroties, bet , pirms iet pa parādes durvīm, nolēmu "pakonsultēties".
Tikko saņēmu Tele2 rēķinu. Sanāca būt klientu apkalpošanas centrā un man ieteica pamainīt tarifu plānu uz Brīvais 14. Kad piekritu pamēģināt so tarifu, īpaši neiedziļinājos, arī puisis tā pavirši izskaidroja, vārdu sakot, man radās maldīgs priekšstats par šo tarifu. Saprotams, pirmais reķins atklāja visas .. tarifa nepilnības. Tele2 ap to laiku kāreiz sāka "Meteorīta" reklāmas kampaņu. TV, uz "skrejlapiņām" - visur tikai sarunas par brīvu, ļa ļa ļa ... 9LVL, ja nav paņemts mobilais uz nomaksu, 14 - ja ir. Palasot Tele2, izlien kas cits - "Abonēšanas maksā iekļautas 1500 bezmaksas minūtes Tele2 tīklā un 500 bezmaksas minūšu uz citiem tīkliem. ". Vienalga interesanti. Tiek uzrēķināts tikai par sms, mms un netu sākot ar 10 MB, kā arī uzziņu dienestiem. It kā forši. Telefoniski "nobīdīju " to pārslēgumu. Tikko saņēmu rēķinu: kaut kāda vidējiem prātiem nesaprotama purga. Pavisam norunātas 6 stundas mēnesī, tavu brīnumu: abonēšanas maksa atsevišķi, tad - sarunas, sms un pāugstinātas samaksas sms. Norādīts sarunu skaits un pamatīgs cipars. Tad seko aile ar atlaidēm. Kaut kāda atlaide 700 min. sarunām!!! , tad - pāris ailes ar lojalitātes programmas atlaidēm, tad - atlaide par sarunām, ir un viss, un mazāka nekā summa par sarunām. Seko sarunu izdruka, kur katram zvanam ir cipariņš uzrēķināts, visos tīklos. Vārdu sakot, nekādu kritēriju, mistika kaut kāda. Jā, 122 sarunas ar atlaidi, kopā - 123 sarunas! :) Nez kura tad ir tā, kura ir tā, kura bez atlaides! Jā, citos tīklos norunāts labi ja 2 stundas!
Ja kāds no "lasītājiem" lieto "Meteorīts" , lūdzu padalīties ar info.

Paldies!

nekjer_krenkji (2010-02-25 10:24)      mana pieredze rāda, ka acis jātur vaļā un jāseko līdzi, kas notiek ciparos, jo tie lēkā nesaprotami..esmu vairākas reizes zvanījusi nesaprašānā un jāsaka, ka arī darbinieki nav visai kompitenti, meklējot atbildes..bet tas nu tā, ja aptuveni saproti, cik ilgi esi runājis un reāli saproti, ka neesi pārrunājis tās ntās minūtes, tad jāmaksā ir tikai par sms un maksas pakalpojumiem..ak, jā, un vēl viņi tos 9ls noskaita avansā par nākošo mēnesi

markinc (2010-05-04 17:54)      hvz, zvani vinjiem - tas ie bezmaksas :) Man 3 mēnesi meteorīts un kā maksāju 5Ls mēnesī tā maksāju... nejēgā muldot par bibilo :)

markinc (2010-05-13 19:40)      Bija kļūdains rēķins no šamiem (uz 10Ls kļūdijās). Piezvanīju - parunāju. Pēc tam šie 3x zvanīja atvainojās un iešķieba vēl 1 latu kompensācijā :))) Kapeikas, bet pēc LMT kosjakiem un po attieksmi pret klientu - bija patīkami.

valdina (2012-05-09 21:51)      Man viss kārtībā ...esmu apmierināta ..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu