Vai kāds var ieteikt labu un kvalitatīvu servisu viedtālrunim Samsung modeļiem?

Labdien. Vai kāds var ieteikt labu un kvalatatīvu servisu viedtālrunim Samsung modeļiem?
Defekts: telefons vienkārši nomira, palika degam ekrana augšā baterijas līmenis un pulkstenis, bet tas arī sastinga laikā. Ekrana apakšā palika degam standarta 3 darbības. Bet nekas no tā nereaģē, pogas sanos klusē. tagad viss nodzisa un nekādas dzīvības.
Visus servisus ko atrodu netā un lasot sūdzības dēli, man paliek šlāgani ap dūšu un saku prātot kāda velna pēc vispār pirku šo ierīci. Nauda izdota ierīce nedarbojas.

janisb      Maz ticams, ka tam aparātam kāds sakars ar Samsung bijis, ja reiz pirki Vjetnamā, tur nevar būt normāls cipars orģināliem, drīzāk tev iesmērēja ķīniešu viltijumi 50 eiriku vērtībā.
Samsungam 900 eiriki iekš LV maksā s9+ bet tas ir ūdensizturīgs un kvalitatīvs izstrādājums, kas šādā veidā neplīst

janisb    3 =>Lince15 Centos tā pieklājīgāk izteikties, bet ja gribi "taisnību acīs" tad klausies - tas ko nopirki nav Samsung flagmanis, tas ir s*ds kuram detaļas izmaksā labi ja 30$ un nav lielas starpības kurā valstī viņu salika, pārdod šos s*dus id(0tiem kuriem nepielc ka samsung flagmanis nevar maksāt 100 eur, attiecīgi izmet to figņu, jo labot neatmaksājas, to pašu pateiks arī servisā, ja negribēs uz l0h@ vēlreiz uzvārīties...

m600      Aleluja Samsung ražo Vjetnamā :) Kā jau prognozēju kopija, viltojums. Tā arī vajadzēja tēmu nosaukt: kur saremontēt Samsung kopiju. Un es centos būt ļoti pieklājīgi piezemēt ka tas visticamāk nav nekāds 900 vērts flagmanis, kā arī norādīt ka tava attieksme pret servisiem ir galīgi šķērsām.
--
ja nosaukšu cenu noteikti brīnīsies.
100 eiro tāda bija pardevēja cena.
--
Noteikšu brīnīšos, jo šie kopijfoni nemaksā vairāk par 50$ un arī tas ir krieni pārmaksāts. Un detaļām ir praktiski nulle vērtība jo der tikai un vienīgi šai pašai kopijai.

m600    2 Nu kā cilvēks var būt tik paštaisns?? Nē nestrādāju nevienā no minētajām vietām, tikai protu spriest, kā arī esmu visu ko atskatījies un daudz ko zinu. Tai skaitā esmu pietiekoši redzējis tirliņus, kuriem viss ir slikti, cenas lielas, kas atver durvis un labdien vietā piesauc patērētājus. Gandrīz kā tu. Jā es izlasīu visu. Paskaidrošu tev pa solim: Mobilā izcelsmes vieta/valsts (state of orgin) starp citu nekur līdz pat pašam pēdējam netika minēta. Tikai Samsung un Samsung kas beigās nemaz neizrādījās Samsung. Pirkts Vjetnamā? Un kas par to ? Samsung arī Āfrikā un Vjetnamā ir Samsung, viņus vieno izgatavošanas vieta un ražotājs: D-Korejas kompānija Samsung. Kas beigās izrādījās? Nemaz nav Samsung.

av2      Lince15 - tur nebija tikai viens links "ar glaazi" , bet tonna klipu ar padomiem paraadiiti youtube.
Uzraksti , piemeeram, youtube searchaa - " samsung phone freeze fix " vai "how to fix"
Nopietni. Androids uzkaraas, un ne reti. ( tas ir tas , ko samsungs "aizmirst" reklaamaas paraadiit ) It sevisskki ja esi sakaccajis kautkaadas programmas nezinnokurienes .Nav atjaunijaajumi laiciigi dariiti, atminna pilna, bacca beigta, mitrums ticis iekssaa ....utt.

m600    1 av2 tu joko? Izlasi vēlreiz visu, kāds viņam Samsung? Bet tā jā, kāda no standarta android reset kombinācijām var derēt.

m600    1 Norāva tekstu, es par daudz šeit esot komentējis.Šoreiz būs viens bet garš, lai visi saprastu kas ir kas un kāpēc. Gribat ticiet, gribiet nē bet tā nu tas ir.

Tagad par ierīču cenu politiku kā arī par servisiem, jo pārāk daudz mītu un nepatiesības sarakstīts.

Mazajai elektronikai cenas patiesībā pie niecīgā Latvijas tirgus ir ļoti labas, jo ražotāju cenas ir tādas kā ir un kāda starpība cik liela ir ierīces pašizmaksa. Un globālajām korporācijām uz tādu Latviju uzšķaudīt, nabagmāja ar iedzīvotāju skaitu mazāk nekā vienā Ņujorkas vai Londonas kvartālā. Mārketings, izstrādne (kā pareizi pieminēji),garantijas apkalpe , jaunu produktu atīstīšana tas viss arī maksā. Mobilo telefonu operatoru uzcenojums uz telefoniem ir pat ļoti simbolisks - knapi līdz 5%, viniem galvenais pārdot pakalpojumus , tur ir viņu peļņa. Jautāsi kāpēc piemēram LMT veikalā Samsungs maksā 900 bet interneta veikalos 800? Atbilde: shēma shēmas galā, tiek ievilkta kontrabanda, veidoti PVN karuseļi, lūk arī zemāka cena, bet arī interneta veikali nepelna daudz, jo konkurence ir milzīga. Tas ne tikai telefoniem, bet visam, tai skaitā mašīnā, skaļākais publiskais ir deputāta Zaķa gadījums.

Par oficiālajiem servisiem un viņu politiku. Oficiālie servisi strādā tikai ar oriģinālajām ražotāja piegādātajām detaļām un viņas maksā tik cik ražotājs teiks + vietējie nodokļi. Viņiem izdevīgāk strādāt tikai ar garantijas aparātiem ( starp citu jebkurš ražotājs izlaižot jebkādu produktu ierēķina zināmu brāķa procentu), jo tur ražotājs normāli visu apmaksā. Apmaksā tādas summas ko klientam no ielas uzzinot uzreiz puņķi un asaras. Un jā, ja aiziesi ar negarantijas aparātu: displejs flagmanim maksās 250, plate 300, neviens neies ķēpāties. Nepatīk? Staigā, meklē kur lētāk. Atnāksi ar garantijas, ražotājs apmaksās vēsā mierā. Un telefoni tagad ir tādā līmenī ka tur vairs nenomainīsi vienu mikroshēmu, jo pirmkārt viņas nav pieejamas/nopērkamas, otrkārt ražotājs ap

m600    1 Norāva tekstu dēl ierobežojuma, turpinājums:

... otrkārt ražotājs aparātus ir padarījis praktiski neremontējamus, atliek tikai moduļu nomaiņa,kas maksā ne pa jokam. Ražotāja politika un tehniskais izpildījums, viss tiek ražots mega kompakts un aizliets lai pirmkārt būtu labāka aizsardzība, otrkārt lai nerastos kārdinājums līst neautorizētiem remontniekiem.

Un tā mēs nonākam pie neautorizētajiem servisiem. Dažāda kvalifikācija un pieeja, oriģinālās detaļas viņiem nav, jo ražotājs viņiem tās nepārdod. Strādā viņi ar to ko var sagrabināt: izjaucot citus aparātus ( mašīnām šroti), iepērkot 3 šķiras China made komponenetes pakaļdarinājumus. Cenas protams saldākas. Bet varam atcerēties kā izgāja iPhone lietotājiem pēc kreiso un 2-3x lētāko displeju uzlikšanas: iznāk ābola atjauninājums un visi kreisie displeji pārstāj pilnvērtīgi strādāt.

Par pieminēto portatīvo: paveicās ka trāpījies pie džekiem kuri zināja ko darīt tun kuriem bija lietotas detaļas labā darb akārtībā pa lēto. Pirmajiem tāda iespēja nebija. Uzskati ka vinnēji loterijā. Bet ne vienmēr tā veicās.

m600    1 Jā stacionāros kompjus vēl pats var salikt izjaukt, bet pamēģini to izdarīt kaut vai jaunākajiem MAC. Netici? Palasi apskatus no profiem, praktiski neremontējami. Remonts ražotāja izpratnē nu jau ir tikai aparāta nomaiņa garantijas laikā. Ja garantijas nav tad maksā gandrīz vai jauna cenu, tev iedos citu. Nepatīk? Izmet. Un pērc jaunu. Jā, piekrītu ražotāju politika ir skarba, bet tā tas ir . Viss ir tik kompakts ka vairs praktiski nav remontējams, vieglāk robotiem uzštancēt jaunu plati. Tas ir viņu bizness un mūsdienu realitāte.

Bezmaksas siera un limonādes nav. Ticēt ka aziāts tev pārdos aparātu par cenu kad displejs maksā dārgāk, ir naivi. Uz to arī iekriti. Tev mācība izmaksāja 100$, ceru ka šī diskusija paglābs citus no līdzīgiem gadījumiem. Jāpērk tas ko var atļauties un no normāla pārdevēja un nav ko cerēt ka kāds tev ko pārdos 10x zem tirgus cenas.

Es nojaušu kur tu ņēmi pieminētās cenas par darbu. Uzrakstīts tiešām divdomīgi. Leiši (īpašnieki)nožmieguši kapeiku, tā vietā lai samaksātu normālam tulkojumam, pieminot ka tas ir darbs kopā ar detaļu. Bet pats esmu ar šo kantori saskāries, norādītās cenas patiešām ir ar darbu un detaļām. Bet tu protams vari pats piezvanīt un pārbaudīt.

m600      Turpinājums...Ceru ka paskaidroju pietiekoši detalizēti un saprotami.

Tiesa izlasot tavus pēdējos ierakstus domāju ka tas ir viss kā pret sienu. Tu gribi ticēt tikai tam kam tu tici un saredzēt tiko to ko vēlies un kas tev izdevīgi. Par 5% es rakstīju nevis 5% bet līdz 5%, un tas ir brutto, kaut kur tas viss ir jāuzglabā, jāapsargā lai nenozog un tā tālāk. Tās visas ir izmaksas. Un es kaut kā neticu ka tu savus pakalpojumus,lai vai lai ar ko tu nodarbotos, piedāvā tikai ar 5% uzcenojumu. Tev liekas loģiski ka tev kads vjetnamietis tirgos oriģinālu displeju krietni zem viņa iepirkuma cenas? Un tev tiešām liekas loģiski ka kāds tepat Latvijā uztaisa servisu, ņem ražotāja aparātus un taisa tos par baltu velti? Tas ka tev kā lietotājam nav jāmaksā tas nenozīmē ka kāds strādā par velti un vēl piemaksā no savas kabatas par detaļām. Piekrītu ka salabot var jebkādu ierīci, bet bieži vien tas nav mērtieķtiecīgi ne no izmaksu ne laika viedokļa. Un ja tev liekas ka pakalpojums par dārgu, taisi savu servisu un piedāvā lētāk. Tagad taču kapitālisms un brīvais tirgus. To ka augsta līmeņa servisā ir jāinvestē 6-7 zīmju skaitļi gan aparatūrā gan detaļu uzkrājumā un darbinieku regulārā apmācībā taču štrunts, investē un remontē par velti. Par 21% PVN kas sadārdzina jebkuru lietu par 1/5 daļu paprasi valsts laupītājiem, piekrītu man arī labāk patīk ASV sales tax 5% un ja ir iespēja un esmu ASV, tad sev vajadzīgo lietu pērku ASV. Bet lai Latvijā problēmu gadījumā man viņa nav jāmet miskastē, es parasti pērku lietas kurām ir globālā garantija, respektīvi es ASV pirktu lietu varu aiznest uz Latvijas, Vācijas,vai jebkādu citu autorizēto servisu kaut pie papusasiem vai vjetnamiešiem.

m600      Un ja tu netici ka lielie ražotāji uzskata Latviju, Baltiju par štruntu, tad kā piemēru paseko kā tiek izplatīti iPhone topmodeļi: vispirms apgādā ASV, Lielbritānijas TOP salonus un operatorus. Pēc tam pēc tam lielos vairumtirgotājus un veco rietumvalstu operatorus un salonus. Un tikai trešajā tūrē tiek visiem pārējiem. Tapat bija arī ar Nokia un citiem nu jau vēsturē aizgājušajiem flagmaņiem, tāpat ar citiem šodienas TOP ražotājiem. Dažs labs flagmanis vispār ir aizgājis no Baltijas, piemēram LG. un viņiem pajāt uz kaut kādu tevis piesaukto Eiropas savienību. Visi tirgo tur un kā uzskata par vajadzīgu, Baltijai tiek pārpalikumi un pēdējā kārtā. Skarbi un nepatīkami, bet fakts, diemžēl Baltija kopā un katra Baltijas valsts atsevišķi ir mazs un ne īpaši maksātspējīgs tirgus. Piemēram tas pats Microsoft Baltijai domātās versijas lokalizē pēdējā kārtā un bieži vien zem jebkādas kritikas, puse tāpat palikusi angliski.

Tas viss. Gribat ticiet gribiet neticiet.Ja neticiet tad pārbaudiet un ja spēat kaut cik spriest un analizēt tad redzēsiet ka man ir absolūta taisnība. Have a nice day!

m600      Izlasi gan. Jā tu tiešām neko nezini par telefona komponentēm un tās nav auto detaļas kur tev pievedīs klāt. Tu vari 101% zināt ko tev vajag bet tu viņas nedabūsi, jo viņu nav pārdošanā. Labākajā gadījumā sagrābstīsi 3 šķiras pakaļdrinājumus

Azliet? Par kādiem vāciņiem tu runā? Es runāju par mikroshēmām, kuras no rūpnīcas aizlietas ar speciālu sastāvu lai pasargātu mikrenes no mitruma, triecieniem kā arī tautas daiļamata meistariem. Un tur neviens smalkais instruments un karstais gaiss nepalīdzēs,drīzāk mikrene izcepsies nekā tas sastāvs sāks kust.

Jasen peņ ka nav programmas, no kurienes lai autorizētie LV servisi dabūtu kaut kādu nezināmas izcelsmes fake klona programmatūru? Un par labošanu es jau iepriekš uzrakstīju: mūsdienās vairs nav ko labot, maksimums var nomainīt austiņu, mikrofonu, kameras moduli, korpusu un displeju. Ja elektronikai čau, tad maina attiecīgo moduli. Meistari vairs nav vajadzīgi, tikai mazkvalificeti tehniķi, un tos pašus drīz aizstās roboti.

Bet ko es te tērēju laiku, tu tāpat to nelasi un pat ja izlasi tad dzen savu sviestu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu