Ūdenī iemests telefons samsung galaxy s6

Pilnīgi stulbs jautājums.. vai ir mazāka cerība ka modelis samsung galaxy s6 (protams kas nav ūdensizturīgs) iegrimstot pilnīgi ūdenī uz aptuveni 7 sek ir dabūjams pie dzīvības..(iztiekot bez remonta)..telefons ieslēdzas, pēc negadījuma baterijai izskatas ir "kaput" jo ieslēdzot pie lādetāja jau 2 dienu (pēc žāvēšanas rāda displejā ka baterijas tepmeparatūra ir pa zemu, un respektīvi nennotiek uzlāde). [irms negadījuma bija gandrīz pilna baterija un tagad ir nulle. par pārējām funkcijām ir grūti spriest. telefons aizmugures vāks un priekšējais ir dabūts vaļā palīdzot žūt, bet laikam maz % pastāv ka būs iespējama uzlāde.
p.s. tā ir ar šiem sūda modeļiem kam nav izņemama baterija. jā viss ir jauki līdz kamēr nenotiek kas tik muļķīgs. varbūt kādam līdziga pieredze.

daimond      Mani neviens no vairākiem LED ekrāniem nav pievīlis! Tikai jāpērk mitrumizturīgu..

daimond      Man drusku jāatvainojas apple faniem- pirmo reizi paskatījos info par viņu dārgajiem aparātiem- tiem ir LED backlit IPS LCD- Tātad viņi tomēr ir evolucionējuši tālāk par LG&Huawejiem&co- Samsung līmeņa virzienā- tik ar cenām PAMATĪGI sajaukuši- man tāds LG LED-direct IPS LCD 42´´smart tv maksā 400Eur un tas ir vismaz 64reizes lielāks, un par pus aifona cenu..;)

Samila      Nokiju, laikam pat 2, izmazgāju veļasmašīnā, gāja tik ilgi, kamēr jaunieši nozaudēja. Samsungs Lielupē iekrita, kādas 5-10 ūdenī sabija, kamēr laukā izvilku. Ari kalpoja, kamēr nozaga... katrs gadījums atšķirīgs.

Taveejaa    1 Samsungs labs. Man jau 5 gadi kā kalpo, ir lietū, sniegā ticis, tad gan vairākas dienas skaņas nebija, līdz izžuva, arī kritis ir daudz, bet ekrāns vesels, nekādi nevaru sūdzēties.

illbeback      Vajag pirkt sony. Ja pat tas iekrīt podā, tad nemaz nevajag izvilt! Var runāt pa tiešo caur ūdeni. Un no kura brīža samsung ir telefoni? drīzāk mistiskas iekārtas kas maksā tik pat cik zelts tādā svarā.
Izžāvēt jau var, bet es saku tad ilgāk par pus gadu nekalpos.

daimond      Cik viens ill-backs var būt stulbs- ar 13 & 5Mpix kamerām, 1,5GB operatīvo, četrkodolu proci SUPERAMOLED 5´´HD Samsung-TELEFONU ar visiem starpnieku uzcenojumiem un pvn var nopirkt zem 145EUR, bet paskaties, cik labu telefonu ar diožu ekrānu piedāvā citi par šādu cenu!? Kretīnisks šit-as koments slim-pakaļim..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu