mobilais telefons kā noklausīšanās ierīce

mobilais telefons kā noklausīšanās ierīceDraugs ieteica brīžos , kad nav vēlams dzirdēt informāciju, vai nu neņemt ļidzi vai izslēgt mobilo telefonu, jo tas moderno tehnoloģiju laikā darbojas kā noklausīšanās ierīce ( nejauciet, te nav domātas telefonsarunu noklausīšanās)

Mezhavecis  1   Izskatās,ka te vesels bars saslimis ar liellummāniju.Šos laikam baigi interesē,ko katrs idiots muld trubā,jeb bābu klačas.

garaamejoshais  1   Juus abi ar draugu jau nu noteikti esiet taas personas ko kaads izspiegos x)))

lirica  1   Nez, mums reiz darbā panesās runas par to ,ka visu noklausās, bet man tas liekas smieklīgi. Ko no manis var iegūt?

Torpedo      Tas viss ir strunts, saliidzinot ar to, ka uz mani kaiminjsh raida kaut kaadus aarpuszemes izcelsmes starus!

GIGS      šeit top jauns sižets spiegu filmai?:)

nakc    1 Noklausās pilnīgi noteikti, bet ne jau visus pēc kārtas. Drošībniekiem diez vai interesē, ka sētnieks par artrītu sūdzas kaimiņam?

GoodCompany      Ak dies, cik debīli cilvēki! Jūs maz saprotat, cik jaudas vajag, lai pārraidītu audiosignālu cik necik pieņemamā attālumā? Un vēl bez bačas? :D:D:D:


I-D-I-O-T-I!!!!!!!!!!!!!!!

av2    1 Telafona sarunas noklausaas nevis no tava "zelta` telafona, bet paaraidot taas no mobiila sakaru uztvereej tornniem. UN telafons otraadi, kaa taads kaa mikrafons nestraadaa. Un nevajag arii, jo, kaa jau rakstiiju, noklasaas pavisam citaas vietaas.Varat nossauties, bet tiessaam ccipsi otraa virzienaa neiet, lai kaa oHo ggenijiem tas gribeetos te :))))))
Var tehnaloggiski uzkloneet tavam telafonam dublikaatu, ja ir attieciigaas programmas un sajeegsana.Ir vesela tonna, ko var izdariit mobiilajos sakarosa bez tavas zinaassanas. Neieteiktu nekad ievadiit nekaadus banku kodus caur telafoniem, mobiilajiem, un citas veertiigas informaacijas, jo tos tiessam elementaari ar datoru, un paaris verkkiem vaar nokopeet.

cilvex_      "The FBI appears to have begun using a novel form of electronic surveillance in criminal investigations: remotely activating a mobile phone`s microphone and using it to eavesdrop on nearby conversations...

The technique is called a "roving bug,"...

...the eavesdropping technique "functioned whether the phone was powered on or off." Some handsets can`t be fully powered down without removing the battery; for instance, some Nokia models will wake up when turned off if an alarm is set...

...a cellular telephone can be turned into a microphone and transmitter for the purpose of listening to conversations in the vicinity of the phone....

...Financial Times last year said mobile providers can "remotely install a piece of software on to any handset, without the owner`s knowledge, which will activate the microphone even when its owner is not making a call."...

...Nextel and Samsung handsets and the Motorola Razr are especially vulnerable to software downloads that activate their microphones, said James Atkinson, a counter-surveillance consultant who has worked closely with government agencies. "They can be remotely accessed and made to transmit room audio all the time," he said. "You can do that without having physical access to the phone."

Because modern handsets are miniature computers, downloaded software could modify the usual interface that always displays when a call is in progress. The spyware could then place a call to the FBI and activate the microphone--all without the owner knowing it happened...."

cilvex_      http://www.zdnet.com/news/fbi-taps-cell-phone-mic-as-eavesdropping-tool/150467
http://www.theregister.co.uk/2007/06/26/cell_hack_geek_spook_stalk/

Varu tikai ieteikt nepļurināt, ja nezina. Jo tas ir diezgan stulbi zākāt citus par paranoiķiem, ja jēgas pašiem nav. Nav dziesma par to, ka kuru te konkrēti izspiego, bet par principu. Un izmantot mobilo kā "roving bug" attiecīgajiem personāžiem IR ELEMENTĀRI. Tēmas autors pilnīgi pamatoti jautā par NOKLAUSĪŠANĀS IERĪCI KĀ MOBILO TELEFONU.

KONSUL      Telefona sarunas noklausas un protams, var noklausiities, bet............ ir jabut interesei par shadu personu, lai to daritu... bet doma ``mani visi klausas un izseko`` - var but arii paranojas viduscikls;p

/nekaa personiska/

typhoo      jaa. lapsasastes caurums reaali besiijaas... Pat cilveeks kuru es cienu, atklaati pateica ka shamai pieeja ir zemaakajaa liimenii (ja ir) lai tiktu kur patiesas lietas notiek.
prasta shestjorka... bet nu labi neteema shii ir.

riks      slow down, relax! Tavs draugs nerubī fišku. saku kā rādiōinženieris bez valsts eksāmena "zinātniskajā" komunismā.
kādam dikti interesē, ko Tu mels?

av2      http://news.discovery.com/tech/cell-phone-malware.html

JurisK      Ja esi noziedzies pret likumu pietiekoshi nopietni, ja esi paraadaa krietnas summas iistajiem viiriem, tad met pontus pie malas un izmet mobiilo, kaa arii miiljaako. Jeb taadam gadiijumam nopeerc jaunu mobiilo, tik nevienam nummurui nesaki. Tehnologjijas speej visu, bet visaam ir vienkaarshs pretliidzeklis - aamurs!:) Nav nummura - nav noklausiishanaas:)

Just_      Runā (nezinu, cik tur daudz taisnības), ka tieši tādā veidā arī pieķerta tā tiesnese, ko notiesāja par kukuļņemšanu.

ROODY      ...Skatieties filmas...

ne par velti..ŠTIRLICSS....visas sarunas ar Himleru....veica upes malā, pa klaju ceļu staigājot...nevis kārklu krūmos un ar mobiļņiku ķešā))

...
DUMAĶ nada!

7_jeeri      jā, tā ir.

diemžēl, kopš 2008.gada pavasara šī tehnoloģija, kas ar pat izslēgtu trubu var noklausīties sarunas, ir pieeejama arī latvijas specdienestiem. arī dažiem labiem pārējiem mīļotājiem.

tb tā ir realitāte, ne fantāzijas lidojums.

rekomendēju pie svarīgām sarunām trubu vispār aiznest labi jo tālu. ibo, pat ja fonā skanēs mūzika vai skaļš troksnis, sarunu iespējams elementāri atšifrēt.

lapsu_aacis      es, savukaart ,nebeidzu reekt par sho te komentu typhoo (2010-08-23 00:01) viedoklis, kursh radies, shim pazazierim izlasot fuflagonu sheit : http://meeting6.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=dienasgr_pub&did=833546&kid=580860

jaateic, ka mans sarunas partneris no shitaa pamulkja atkrustiijaas zibeniigi un neuzskatiija par vajadziigu sho te stulbiibu pakomenteet. :DDD nu,je$$o bi! :D

taadi,luuk, mums sheit ir pajoliishi ,taa ap 40.... :D

northman      Krievias viens tv kanāls stāstīja un rādija, kā notiek noklausīšanās, kā mobilajos iesūta parazītiskas programmas, kas tur dara zilus brīnumus...un ja caur mobilo lieto internetu, tad tur var ,,iestādīt, da jebko....bet noklausās patiesām it kā caur izslēgtu mobilo...dīvaini, bet acīmredzami tam ir iespēja. Tāpat kā nosaka cilvēka atrašanās vietu...tāpēc jau ,,resniem onkuļiem,, mobilā nemaz nav...viņi to nelieto:) 2011-04-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu