Ka var no telefona datora ielikt bildes?

Koreshs  1   ar speciaala vada paliidziibu (peerkam mob.tel. veikalaa atbilstoshi sava tel. modelim);
caur infrasarkano portu (skatamies vai taads ir maatiniecee iemontets)
caur web interface (fiksi izveidojam un nokonfigureejam mms protokola kodinju).

Maverick  1   Koresh - tos pirmos divus es sapratu, a paskaidro "na paljcah" - kā to trešo dara ? :)))

Koreshs      viss ir ljoti vienkaarshi Maverick:
1. Njemam MMS decoder PHP source un nokonfigureejam atbilstoshi nepiecieshamajaam prasiibaam.
Izraavums no dekodera apraksta: "The only requirement to get this to work is an internet connected webserver, with PHP support and a phone which can send MMS (some operators may have blocked all MMS servers except their own, and the application will not work with these)".
2. Ja veelamies, pieziimeejam bik dizainu, saliekam CHMODus uz folderiem un volja :)

Kaa tas darbojas? Nokonfigureejam iiszinju nosuutiishanas adresi ("To send an MMS to this site, setup your phone MMSC aka. MMS Center/MMS Server/MMS Service Center to http://www.mysite.com/mms/get.php and send an MMS (the number doesn`t matter)") un suutam MMS. Dekoderis to uztver, apstraadaa un ieliek webaa, kaa arii (kas tieshi muus interesee) - web servera konkreetajaa folderii, no kura mees to varam izkopeet aaraa bildiites formaa (JPEG).

Maverick      Koresh - nu principā pusi no Tevis teiktā es sapratu :) Tikai vai LMT un TELE2 būs atļāvuši izmantot citus serverus ? Baidos, ka nē :/

Turklāt - man rociņas par līkām, lai kaut ko tādu izdarītu :( Nez cik varētu maksāt šitādu lietu uztaisīt uz mana servera ? :)

Koreshs      :) Nav jau jaasuuta caur LMT un Tele2 MMS apstraades centru. Suuti uz savu adresi izmantojot GPRS, ko piedaavaa LMT un Tele2. Savienojuma uzstaadiijumus jau var mainiit ya know. Anyhow, var jau meegjinaat arii uz tava servaka uzbliezt taadu navarotu :)

FUK      Nezinu kā tas viss saucamais web interface darbojas, bet vielglāk un ātrāk ir ar MMS palīdzību bildi nosūtīt uz e-pastu! Lieta darīta un viss!

Vēl aizmirsi pieminēt , ka caur zilajiem zobiem ar var nosūtīt bildi,protams ja ir telefonam tāda iespēja, tik vajag bluetooth adapteri kompim!

45362718      VAJAG USB PORTU UN TAD TIK AIZIET.

heroes    1 Red Mause rulzzz|Mu Dream Team|
Zilais zobs,aij da noperc telefonu kuram vispar tas ir un tad lai tavs virins parada,a ar 3210 vel nevienam nav izdevies nofotografet un pie tam parsutit bildes uz kompi;)

Richiiis      Var caur usb un var ja tev i lmt pieslegums tad bildes vari sutit uz savu epastu un tur ta pilde buss!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu