Vai var ´´izdzīvot´´ vispār bez telefona?

Ja , piemēram, stājās darbā un pasaki, ka NAV ne e-pasta ne telefona?

Godīgi sakot gribas mest pret sienu. Tad pat nezinu - laikam jau tagad tie ir obligāti pat mūkiem vai cietumniekiem.

av2 (2018-09-24 02:40)    5 Izdziivot ? Mieriigi. Izdziivossnai vajag tikai siltumu, uudeni, paartiku.
Dziivot muusdienu sabieriibaa , nee , nevajag man radiit sev extra probleemas .Pietiek jau esossaas .

fargo (2018-09-24 02:57)  1 7 bet autors jau nesaka, ka viņam nav @ vai tel. viņš pat raksta par vēlmi savu mob mest pret sienu. vai tiešām ir iespējams lasīt vienu un to pašu tekstu, bet saprast to gandrīz pretēji? laikam...

par mūkiem nezinu, bet gan banku darbība, gan visu elektronisko ierīču darbība ir jau padarījusi cilvēkus par tādiem kā zvēriņiem krātiņā, kur ir iespējams izsekot katram viņu rakstītam un sacītam vārdam, katrai iztērētai vai nopelnītai monetai. domājot par to paliek vēsi, kā soli pa solim tiek veidota bībele aprakstītā nākotnes sistēma. vēl pastāv iespējas no tās izvairīties, vismaz kaut kādā mērā. bet kad sāksies čipošana un cilvēks nespēs ne veikt finansiālus darījumus, ne saņemt medicīnisku palīdzību, ne piedalīdies jebkādās pilsoniskās darbībās tad visa šī lieta nebūs kaut kādas tur personiskās izvēles kompetencē, bet instalēta cilvēkā tam jau piedzimstot.
ta ka jā, pagaidām var mest mobilo pret sienu, bet kad tavā acī būs iebūvēta drošības iestāžu novērošanas kamera, tad būs grūti izvairīties.

AivarsN (2018-09-24 09:15)  4 2 Vienīgais veids,kā glābt planētu no iznīcināšanas un pārtraukt totālo kontroli,padarot atkal cilvēkus brīvus un neatkarīgus,esot atslēgt visai pasaulei elektrību. Ļoti interesanta teorija. Tas ir cits skatījums uz mūsu,tā saucamo moderno civilizāciju. Germans Sterligovs. Youtubē ir ļoti daudz materiālu ar viņu.

Kontiki (2018-09-24 12:41)  1 3 AivarsN, iesaku palasīt viduslaiku hronikas - tad redzēsi kādā "laimē un stabilitātē" tajos laikos dzīvoja! Vajag mazāk skatīties REN TV un klausīties sazvērestību teorijas.
Evolūcijas princips dominē visā lielajā Kosmosā un to apturēt nav bijis spēkā nevienam un arī nekad nebūs!

Momo (2018-09-24 13:51)      Itkā nedaru neko pretlikumīgu, bet visaptverošā kontrole un likumi noteikumu galā par jebkuru sadzīves sfēru liek vēlēties ko apokaliptisku. Arī vienmēr un visur sasniedzamība ir kaitīga. To ir pat pierādījuši attiecīgās sfēras zinātnieki, ka šādi nav iespējams atgūties no stresa, atslābt un reģenerēt nervu sistēmu. Bet šīs lietiņas mūs tur pavisam īsā pavadiņā, paši ļaujamies.
Šobrīd pie mums vairs nav iespēju iztikt bez telefona un e- pasta. Ir milzum daudz obligatorijas, kas jāpilda. Un, ja vien neesi gatavs dzīvo kā bomzis, neko neprasot no valsts, negūstot nekādus ienākumus, tad nav iespēju izvairīties.

riebekle (2018-09-24 14:19)  1   Izdzīvot bez telefona noteikti var. Gorillām Āfrikā taču telefonu nav, un dzīvas vēl. Tāpēc - iespēja jau ir. Bet - kāpēc neizmantot tās iespējas, kas nav gorillām Āfrikā, bet ir mums? Saziņai telefons ir ērts un dažbrīd aizstāj arī datoru.
Par izsekošanas/novērošanas teorijām runājot - nu ja kāds jūtas varen nozīmīgs un svarīgs objekts un ir tik nenormāli daudz ko slēpt, tad droši vien tiešām labāk telefonu izmest un doties kaut kur dziļajos ciedru mežos Sibīrijā, tur varot iztikt arī bez gludekļa, jo zvērādu, kā zināms, nevajag gludināt. :)

AivarsN (2018-09-24 14:26)  3 1 Vai tādi tumšie viduslaiki vispār bija? Varbūt tos tikai pierakstīja klāt,lai atdalītu no senās kultūras? Un kas vispār uzskatāma par evolūciju? Garīgā attīstība,vai atkarība un nespēja dzīvot bez neskaitāmām palīgierīcēm,neprasme,vai nevēlēšanās dzīvot saskaņā ar dabu,iznīcinot vidi,kurā pašiem jādzīvo. Kaut kā tā saucamā evolūcija novirzījusies pa maldu ceļu. Izskatās,ka esam sasnieguši siseņu garīgās attīstības līmeni. Varbūt ir pēdējais laiks atzīt,ka esam smagi kļūdījušies un pamainīt attīstības virzienu? Var taču paskatīties senajās gleznās,fotogrāfijās un pat pirmajās kino hronikās,cik agrāk bija grezni,izsmalcināti tērpi,ne tikai augstmaņiem,bet arī parastiem pilsoņiem,arhitektūras šedevri,kuri daudzviet saglabājušies līdz mūsu dienām. Par skulptūrām,gleznām,mūziku vispār nav ko salīdzināt. Mēs strauji tuvojamies necivilizētu mežoņu līmenim. Arī tehnoloģijas kādreiz bija ļoti augstā līmenī,tikai noteikti ne tik kaitējošas apkārtējai videi. Vai tie torņi,stellaa,dažādu formu un lieluma piramīdas katrā pasaules pilsētā tiešām bija tikai smukuma pēc? Un kāpēc dzīvojamās mājas nebūvēja ar taisniem stūriem un pilsētās ielas nebija taisnas un paralēlas? Arhitektu nezināšana,vai varbūt tam bija pavisam cits iemesls,ko oficiālā zinātne negrib atzīt. Pavērojiet kaut vai Vecrīgas namus. Kāpēc tie nav taisnstūru formā? Tā taču būtu vieglāk uzcelt un arī jumtu uzlikt. Tas viss ir ļoti pārdomāts projekts. Ne tā kā šodienas primitīvās,veselībai kaitīgās celtnes,kuras jau grūti nodot ekspluotācijā,jo ir ar neskaitāmiem defektiem.

Rodzerina (2018-09-26 21:51)  1   Vesi var iztikt bez telefona,ja ir dators.
Man vispar nogurdina bezjedziga runasana.Ja ko vajag,uzrakstu neta konkretam cilvekam,bet sazvanities 10 reiz diena ka iet,ko dari man tas besi.Citreiz pat nedelu ne ar vienu nerunaju.
Tikai pirms gada man paradijas skarienjutigais tel,kuru uzdavinaja un kuru saku lietot watsapa del,lai darba lietas redzetu,bet ja gribetu varetu ari izytikt.
Darba ir kolegis,kuram nav telefona,ja ko kadreiz prieksniecibai vajag uzraksta vinam facebooka.
Protams,ja ir darbs,kur vajag sakarus,tad savadak.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu